Edullista yöpymistä Archipelago Hostellissa Gamla Stanissa

Tukholmasta löytyy myös edullisia yöpymisvaihtoehtoja, ja tähän sopii mainiosti Gamla Stanissa sijaitseva hostelli “Archipelago”.

Archipelago Hostel on edullinen hostelli, joka sijaitsee aivan keskustassa, vanhan kaupungin ytimessä. Aivan sen lähettyviltä löytyy lukuisia turistikohteita Kuninkaanlinnasta kaupunginmuseoon, ja sieltä on vain noin kymmenen minuutin kävelymatka ydinkeskutaan. Tarvittaessa matka sujuu myös metrolla, matka Gamla Stanin asemalta T-centralille, eli Sergelin torgille kestää hieman yli minuutin.

Hostellissa on 16 huonetta, joihin sisältyy niin yhden-, kahden-, kolmen-, neljän- kuin neljän tai kuuden henkilön jakamia huoneita. Varsinkin jaettavat huoneet ovat erityisesti niin sanottujen reppumatkaajien, tai vaikkapa koululuokkien suosiossa. Jokaisessa huoneessa on isot ikkunat, ilmainen langaton internetyhteys ja 26 tuuman televisio. Kaikki huoneet ovat myös savuttomia. Wc:t ja suihkut sijaitsevat käytävillä, joten ne jaetaan muiden hostellivieraiden kanssa. Hostellissa on myös jaettava keittiö kaikilla tarvittavilla laitteilla, kuten jääkaapilla, ja lainattavissa on myös ruokailuvälineitä.

Itse hotellissa ei tarjoilla aamupalaa, mutta sen voi käydä nauttimassa lähistöllä sijaitsevassa Café Cronanissa. Aamiainen ei tosin sisälly huoneiden hintaan, mutta sen saa 39 kruunulla näyttämällä hostellilta saatavaa korttia. Mahdollista on myös varata buffetti hintaan 79 kr/henkilö, mutta tällöin seurueessa täytyy olla yli 10 henkilöä, ja varaus täytyy tehdä kolmea päivää ennen. Hostellin nettisivuilla vinkataankin, että helpointa on laittaa aamiainen itse hostellin yleisessä keittiössä.

Hostelli on hinnoiltaan moniin muihin hotelleihin verrattuna melko edullinen, hinnat lähtevät yleisesti ottaen noin 50 eurosta yöltä, riippuen muiden hotellien ja hostellien tapaan siitä, milloin huoneen varaa, minkälaisen huoneen haluaa ja onko matkustamassa juuri sesonkiaikaan vai sesongin ulkopuolella.

 • Osoite: Stora Nygatan 38
 • Puhelin: + 46 8 22 99 40
 • www.archipelagohostel.se

Post to Twitter Post to Facebook

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä Ei vielä arvosteltu.
Loading ... Loading ...

Kommentit

3 kommenttia julkaisuun “Edullista yöpymistä Archipelago Hostellissa Gamla Stanissa”

 1. Mariana kirjoitti 24.10.2014

  What is up with the Swedes they seem to get it so right so often. This place is fantastic on so many lelevs. It is designed but also somehow organic, it is urbane but also country, it allows you to feel part of nature but also seems to give you so much inside if you want to return to civilization. A very nice find.

 2. Justine kirjoitti 26.10.2014

  Hi there;)I am still learning to naiagvte this WordPress site and have just found your post. If you still need any questions answered feel free to email me at or give me a call at 303-887-1886.Again, sorry for the delay as I am still learning WordPress.Sincerely,Nova Arjana

 3. Storm kirjoitti 26.12.2014

  billig viagra online

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet! Jos haluat näyttää kuvan kommenttisi yhteydessä, hae gravatar.

Tukholma-faktat

 • Aikaero Suomeen: -1 tunti
 • Valuutta: Kruunu (SEK)
 • Sähkö: 230V
 • Väkiluku: 847 073

Hae sivustolta

Tukholman kartta

Tukholman sää