Hilton Stockholm Slussen – hotelli laatua arvostavalle

Hilton Stockholm Slussen – hotelli laatua arvostavalle

Hilton Stockholm Slussen on mainiolla paikalla sijaitseva, hieman keskivertoa ylellisempi hotelli.

Hilton Stockholm Slussen-hotelli sijaitsee nimensä mukaisesti aivan Tukholman keskusta-alueella, Slussenilla. Sijainti on loistava, Slussenin lähellä sijaitsevat esimerkiksi monet ns. Tukholman päänähtävyyksistä, kuten Gamla Stan kuninkaanlinnoineen ja upea Djurgården. Myös Viking Linen satama on Slussenilla, joten hotelli voi olla ihanteellinen myös laivamatkustajille.

Hilton Stockholm Slussen-hotellissa pääsee nauttimaan niin ensiluokkaisista huoneista, kiitellystä palvelusta, kuin myös hyvästä ruuasta hotellin Panorama-, Eken Matsal-, tai Eken Bar-ravintoloissa. Panorama-ravintolassa pääsee nauttimaan monipuolista aamiasta, kun taas Eken Matsalissa tarjoillaan á la carte-ruokaa kansainvälisistä suosikeista ruotsalaisiin erikoisuuksiin. Eken Bar taas tarjoaa joka viikonloppu illallista ja lukuisia drinkkejä höystettynä monipuolisella dj- ja musiikkitarjonnalla. Ravintoloista avautuu kaunis näkymä merelle ja lahden toiselle puolelle Gamla Staniin.

Hotellin palvelut ovat ravintoloiden lisäksi muutenkin monipuolisia. Paikalta löytyy niin kuntosali, lukuisia kokoustiloja, tekemistä lapsille ja lapsenhoito-palvelu, ja paljon muuta. Kaikista huoneista ja yleisistä tiloista löytyy myös langaton internet-yhteys, ja valittavissa on kolme huonetyyppiä aivan perushuoneista luksustason sviitteihin.

Kuten yleensä, hotellin hinnat vaihtelevat suuresti riippuen minkätasoisen huoneen varaa, ja kuinka ajoissa tai myöhään varauksen tekee. Hinnat yhdeltä yöltä lähtevät kuitenkin yleisesti ottaen noin kahdesta sadasta eurosta ylöspäin.

  • Osoite: Guldgrand 8
  • Puhelin: +46 8 5173 5300
  • www.hilton.se

Post to Twitter Post to Facebook

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä 1 ääntä, keskiarvo: 4,00/5)
Loading ... Loading ...

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet! Jos haluat näyttää kuvan kommenttisi yhteydessä, hae gravatar.

Tukholma-faktat

  • Aikaero Suomeen: -1 tunti
  • Valuutta: Kruunu (SEK)
  • Sähkö: 230V
  • Väkiluku: 847 073

Hae sivustolta

Tukholman kartta

Tukholman sää