Kulttuuri-idylliä Lydmar-hotellissa

Lydmar-hotellista on sanottu, että se sijaitsee kenties Tukholman parhaassa osoitteessa.

Lydmar-hotelli on luksusluokan elämys estetiikkaa ja laatua arvostavalle. Pelkkä hotellin ulkokuori on häikäisevän kaunis taiteellisesta ja yltäkylläisestä sisustuksesta puhumattakaan. Se sijaitsee Östermalmilla, kahden kauniin salmen välissä, ja hotellista avautuu uskomattoman upeat näkymät yli Gamla Stanin, Blasieholmenin ja kuninkaanlinnan. Hotelli on myös melko tuore, sillä se on avattu vasta vuonna 2008.

Lydmar-hotelli on varsinkin kulttuuriväen suosima majoittumis-, mutta myös kohtaamispaikka. Hotellin oma ravintola on kehuttu ja arvostettu, ja hotellin aulabaarissa tapaa varmasti joka ilta myös natiiveja tukholmalaisia nauttimassa kylmästä lasista kuohuvaa. Myös palvelu on ensiluokkaista. Paikkaa ei turhaan kutsutakaan monessa arvostelussa olohuonemaisen lämpimäksi niin tunnelmaltaan kuin sisustukseltaan, sillä sitä se todellakin on.

Hotelli sijaitsee noin vartin kävelymatkan päässä ydinkeskustasta, ja hotellin monipuolisiin palveluihin kuuluu myös mahdollisuus lentokenttäkuljetus niin Arlandalle kuin Brommallekin. Muita palveluita ovat mm. huoneiden hintaan sisältyvä aamiainen buffetissa tai jopa huoneessa, maksuton langaton internet joka huoneessa ja hotellin yleisissä tiloissa, lastenhoitopalvelu (kannattaa myös ottaa huomioon, että kaikki alle 13-vuotiaat majoittuvat hotellissa ilmaiseksi), pesula, tallelokeroita ja niin edelleen.

Tarjolla on 46 luksustason huonetta kolmessa kategoriassa, jotka ovat suuri, keskikokoinen, tai pieni kahden hengen huone. Jokainen huone on ketjuhotelleista poiketen yksilöllinen ja uniikisti sisustettu. Hinnat alkavat yleisesti ottaen noin kolmesta sadasta eurosta (n. 3000 kr) yöltä, riippuen koska varaa, minkälaisen huoneen haluaa ja mitä palveluita haluaa varata samalla.

Lydmar Hotel Stockholm

 • Osoite: Södra Blasieholmen 2
 • Puhelin: + 46 8 22 31 66
 • www.lydmar.com

Post to Twitter Post to Facebook

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä Ei vielä arvosteltu.
Loading ... Loading ...

Kommentit

2 kommenttia julkaisuun “Kulttuuri-idylliä Lydmar-hotellissa”

 1. Simo kirjoitti 24.10.2014

  Leinon elegiste4 dtioikinsa (viimeiseste4 riviste4 en ole ihan varma):Kun sine4 arvostelet sanahelmin ja kukkivin kielin,niin runoniekaksi sun luulevi kansa ja maa.Vaan kun lauluja laitat taas, site4 mielte4 on kaikki,ette4 se4 pohjaltas vaan sente4e4n kriitikus oot.

 2. Jumadi kirjoitti 26.10.2014

  Several of the “Paul Kruger” books were reprinted in ppearback, and I read them in the 1970s. Not bad, but not distinguised. I think “Kruger” also wrote half of one of the old Ace Doubles as well.

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet! Jos haluat näyttää kuvan kommenttisi yhteydessä, hae gravatar.

Tukholma-faktat

 • Aikaero Suomeen: -1 tunti
 • Valuutta: Kruunu (SEK)
 • Sähkö: 230V
 • Väkiluku: 847 073

Hae sivustolta

Tukholman kartta

Tukholman sää