Scandic Malmen Södermalmin ytimessä

Scandic Malmen Södermalmin ytimessä

Scandic Malmen on hyvä yleishotelli aivan nähtävyyksien ja palveluiden keskittymässä.

Scandic Malmen on 332 huoneen hotelli Tukholman keskustassa, Södermalmin kaupunginosassa. Hotellin sijainti on ensiluokkainen, se sijaitsee Södermalmin ns. pääkadun, Götgatanin varrella, aivan tori- ja tapahtuma-aukio Medborgarplatsenin vieressä.

Scandic Malmen on juuri sijaintinsa takia hyvin pontentiaalinen yöpymispaikka varsinkin trenditietoiselle matkailijalle. Se sijaitsee aivan Tukholman ns. SoFon (Tukholman vastine New Yorkin SoHolle) ytimessä, lähellä niin Götgatanin lukuisia trendikkäitä ostospaikkoja, kuten American Apparealia, Flying A:ta ja Åsogatanin Beyond Retroa, kuin muutamia Tukholman parhaita klubejakin, kuten Debaser Medisiä ja Södra Teaternia. Lähettyvillä on myös lukuisia ruokapaikkoja varmasti aivan joka makuun.

Hotellissa on ravintola ja kaksi baaria. Paikan toinen baari, Lilla Hotellbaren, tarjoaa usein livemusiikkia, ja onkin muidenkin kuin hotellivieraiden suosiossa illanistumispaikkana. Koko hotellin alakerta on muutenkin yleinen paikallisten kohtaamispaikka. Muita palveluita ovat esimerkiksi sekä huoneiden että yleisten tilojen langaton internet-yhteys ja huoneiden hintaan sisältyy aina myös aamiainen. Hotellissa on myös tarjolla monipuolista toimintaa lapsille.

Hotellin hinnat vaihtelevat suuresti riippuen ajankohdasta, kuinka ajoissa tai myöhään varaa ja huonetyypistä. Yleisesti ottaen hinnat per yö pyörivät kuitenkin noin sadassa eurossa.

  • Osoite: Götgatan 49-51
  • Puhelin: +46 8 5173 4700
  • www.scandichotels.se

Post to Twitter Post to Facebook

Arvioi artikkeli:

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä Ei vielä arvosteltu.
Loading ... Loading ...

Kerro mielipiteesi

Kerro mitä ajattelet! Jos haluat näyttää kuvan kommenttisi yhteydessä, hae gravatar.

Tukholma-faktat

  • Aikaero Suomeen: -1 tunti
  • Valuutta: Kruunu (SEK)
  • Sähkö: 230V
  • Väkiluku: 847 073

Hae sivustolta

Tukholman kartta

Tukholman sää